Vi är crispy concept

Crispy Concept - för ett friskare liv och ett mänskligare synsätt på hälsa

Våra ledord

Nyfikenhet, reflektion och rörelse

C

rispy Concept vill utmana det traditionella synsättet på hälsa och med hjälp av friskfaktorer stärka ledarskapet hos såväl människor som organisationer.

Vårt traditionella fokus på riskfaktorer behöver balanseras upp med friskfaktorer.

Vårt syfte är att bidra till att vända utvecklingen av psykosocial ohälsa, stress och utbrändhet i samhället. För ett friskare liv och ett mänskligare synsätt på hälsa.

Stressens negativa effekt på vår nyfikna och reflekterande förmåga får följdeffekter som hindrar utvecklandet av vårt friska inneboende och naturliga självledarskap.

Vi har utvecklat egna produkter och skrivit boken "Från riskfokus till Friskfokus" (2023) med tillhörande modeller och verktyg. De tjänster som vi erbjuder privatpersoner (coachning i hälsa, självledarskap, friskfaktorer, kost och näring) och företag (ledarskap, verksamhetsutveckling, utbildning, workshops, processledning och uppföljning) syftar också till att stärka det friska.

Paula och Mats vid en datorArbetsmöte med flera människor

Våra ledord - nyfikenhet, reflektion och rörelse. Se dessa ord som utgångspunkten i ett friskt liv och arbetsliv. God hälsa innebär att vara i ständig utveckling. Lär känna ert nuläge, låt er riktning och målbild bli tydlig och upplev "de små stegens vinster".

Personlig effektivitet med balans i friskfaktorerna är avgörande för att uppnå lönsamhet och produktivitet, och lägger också grunden för framgångsrika och hållbara människor och team.

Kännetecken för en frisk arbetsplats:
  • Era värderingar och friskfaktorer tillämpas av alla
  • Hälsa är en del av ert naturliga beteendemönster
  • Ni delar friska begrepp och stärker varandras vanor
  • Förutsättningar och förmåga är i balans
  • Ni attraherar rätt kompetens

Vi vill utmana företag inom Change Management (Hälsa, Ledarskap och HR) samt ge enhetlighet och struktur på ett organisatoriskt plan för chef, grupp och medarbetare. Vi vill utmana privatpersoner inom självledarskap och hälsa där vi erbjuder ett individanpassat verktyg som kan användas vid coachning.

Vad vi erbjuder
Vilka vi är

Möt vårt team

I vårt team möts flerårig kompetens och erfarenhet inom ledarskap, hälsa och verksamhetsutveckling, något som resulterat i framtagandet av ett friskt koncept.
Konsult i HR, Ledarskap och Hälsa
Visa profil

Paula Törnvall

Paula Törnvall, VD och Grundare, är utbildad Beteende- och Personalvetare med över 20 års erfarenhet av HR-arbete på olika nivåer inom det privata näringslivet. Paula är certifierad Förändringsledare med flertalet personlighetsverktyg.
LinkedIn symbol
Konsult i ledarskap och hälsa
Visa profil

Mats Törnvall

Mats Törnvall, Grundare, är utbildad hälsocoach med fokus på friskfaktorer, ledarskap, livsstil, kost och näring. Mats har en bakgrund inom flygbranschen med 25 år på större statliga myndigheter som Flygledare, Utredare och Inspektör, varav 15 år chefs- och ledarskap samt projektledning.
LinkedIn symbol
Software Engineer
Visa profil

Alexander Törnvall

Alexander Törnvall är mjukvaruutvecklare inom frontend och backend.
LinkedIn symbol

Låt oss höras på sociala medier!

låt oss arbeta tillsammans

Vårt team finns här för att hjälpa

Vi bryr oss om din hälsa. Att din hälsa är din viktigaste resurs är du redan medveten om. Vi ger dig en förbättrad medvetenhet om vad som håller dig frisk - dina friskfaktorer - och hjälper dig att utvecklas.

Vi bryr oss om ditt företags hälsa. Att era medarbetare är er bästa resurs vet ni redan. Att er arbetsplats är attraktiv när ni mår bra och har hög produktivitet är inte heller nytt.

Crispy Concept stärker er samlade förmåga, era förutsättningar och er gemensamma förståelse för en bredare syn på hälsa där alla tar sin chans att bidra till en högre frisknärvaro.

Genom ett tydligt ställningstagande i det friska når ni ut genom bruset till morgondagens talanger.