Hur ser din önskelista ut?

T

änk att tomten visste PRECIS vad jag ville ha!

När det kommer till förväntningar och hälsa är vi nyfikna på hur din önskelista ser ut.

Kanske borde också vi vuxna lägga ned samma kraft och energi i vår önskelista inför julen, skriva ned och säkerställa att det blir lite mer som vi vill ha det och som får oss att må bra. Trots stressen i allt som ska fixas.

Barnen lägger ofta ned mycket tid och kraft på sina önskelistor, de skriver ned och säkerställer flera gånger att man uppfattat exakt vilken docka, lego eller annat som önskas. Kanske ger de också exempel på vem av kompisarna som redan har precis en sådan och var den köpts! Listorna till tomten kan vara på en imponerande detaljnivå. På så vis ger de sig själv chansen att påverka vad de får. Och att känna nöjdhet, glädjen som uttrycks i “tänk att tomten visste precis vad jag ville ha”!

Så nu undrar vi - vad önskar du dig mest den här julen? Av den här dagen? Av den här helgen? Vad är viktigt på riktigt?

Vi är nog många vuxna som önskar oss lugn & ro, återhämtning efter arbetsintensiva veckor.

Prioritera från hjärtat - vad är bara bråttom och vad är viktigt på riktigt för dig och din familjs hälsa och välmående?

Prata ihop er i familjen och gör denna jul precis så välmående som ni önskar få den. Dela med er av önskelistorna för en frisk helg där du mår bra, känner hälsa lycka. Ge er chansen att sätta rätt förväntningar i god tid, och på så vis känna mer meningsfullhet och nöjdhet på riktigt!

Ingen annan än du och din familj vet bäst vad ni behöver innerst inne.

Låt oss höras på sociala medier!