Nyfikenhet och God hälsa hör ihop!

G

rattis till dig som nyfiket letat dig in till denna blogg och vill veta mer! Nyfikenhet och god hälsa hör ihop och det är ett av de viktigaste budskapen i vår bok 😀

Nyfikenhet får oss att våga prova nytt och kan förhindra att vi fastnar i vanemässiga och ibland osunda mönster och beteenden.

Det låter ju bra men samtidigt är det inte alltid så lätt!

Vi bestämde oss för att den här boken skulle vara en ärlig och personlig bok i hälsa där vi också beskriver den ohållbara situation av stress som vi hade satt oss själva i - vi som var familjen med de höga ambitionerna och levde ett för stressigt liv. Hur kom det sig att vi inte fick ihop livet och hälsan?

På bokens framsidan ser du vårt verktyg Hälsostjärnan, där varje udd är en friskfaktor med enkla och dagliga övningar. 

Vi hoppas du vill ta del av teorin och forskningsresultaten som legat till grund för verktyget, inspireras av vår personliga berättelse och finna din egen Hälsostjärna! 

Kanske har du varit såpass uppmärksam att du också har sett den oregelbundna stjärnan uppe i det högra hörnet av bokens framsida? 🌟 Den symboliserar att vare sig ditt liv eller din Hälsostjärna kommer att vara perfekt! "Det perfekta ligger i det imperfekta" som en god vän sa - och då är allt precis som det ska vara 😀❣️

Om du vill beställa boken kan du klicka här!

Klicka här om du vill läsa om våra erbjudanden och lämna en intresseanmälan. Vi kommer gärna till dig, din organisation eller förening och håller en föreläsning om boken, vår personliga resa eller hjälper er att skapa en mer strukturerad hälsodialog med hjälp av våra modeller och verktyg.

Är du nyfiken? Tveka inte utan hör av dig så skapar vi något bra och hälsofrämjande tillsammans!

PS. Vi hoppas att du har överseende med ljudkvalitetet/vindbruset i denna video - vi spelade in den på en strand och vill att den ska vara så autentisk som möjligt! Ibland stormar det och blåser i livet och hälsan men trots det kan vi ofta finna och stärka det som håller oss friska i tillvaron!

Låt oss höras på sociala medier!